SİNCAN BELEDİYESİ AŞEVİ RAMAZAN AYI'NDA DA VATANDAŞLARIN YANINDA

Sincan Belediyesi Aşevi, Ramazan Ayında da ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam ediyor. Yılladır her gün ihtiyaç sahiplerinin yanında olan Aşevi, Ramazan Ayında vatandaşın sofralarını şenlendiriyor.

Belediye Haberleri 11.07.2013 17:01:17 0
SİNCAN BELEDİYESİ AŞEVİ RAMAZAN AYI

Sincan Belediyesi Aşevi, Ramazan Ayında da ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam ediyor. Yılladır her gün ihtiyaç sahiplerinin yanında olan Aşevi, Ramazan Ayında vatandaşın sofralarını şenlendiriyor. Yemek dağıtımın yanı sıra Ramazan kolisi ile de binlerce ihtiyaç sahibini sevindiren Sincan Belediyesi, vatandaşında büyük beğenisini topluyor.

Sincan Belediyesi Aşeviyle gönüller tok, kalpler bir… Sofralar, Ramazan’da da Sincan Aşevi’nin lezzetli yemekleriyle donatılıyor. Yıllardır ihtiyaç sahibi ailelere sıcak yemek dağıtımı yapan Sincan Belediyesi bünyesindeki Aşevi, Ramazan Ayı’nda da yemek kapasitesini artırarak daha çok ihtiyaç sahibi aileye ulaşıyor. Belediye ekipleri hane sakinlerinin nüfusuna göre günde iki öğün yetecek kadar sıcak yemeği, çelik sefer tasları ve yanında yetecek kadar ekmeği ihtiyaç sahiplerinin evlerine kadar ulaştırıyor. Sincan Belediyesi, her gün 3 çeşit yemeğin ulaştırıldığı ailelerden büyük takdir topluyor.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan dolayısıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için Sincan Belediyesi bünyesindeki Aşevinde gıda kolileri hazırlandı. İhtiyaç sahibi binlerce aile belirlenerek gıda kolileri dağıtıldı. Aşevi, muhtaçları mağdur etmemenin yanı sıra çocukları da unutmuyor. Yoksul ailelerin içinde okul öncesi çocuğu olan her aileye süt temini yaparak farklı ve önemli bir ihtiyaç kalemini de karşılamış oluyor.

Aşevinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara sadece Ramazan`da değil, yıl boyunca yemek verildiğini belirten Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna; “Bütün amacımız gerçekten ihtiyacı olan insanlarımıza bir nebzede olsa yardımcı olabilmek... Vatandaşlarımızın bize yaptıkları müracaatları inceliyoruz, değerlendiriyoruz ve ihtiyaç sahiplerinin yemeklerini evine kadar götürüp bırakıyoruz. Bu nedenle Sosyal güvencesi olmayan, dul, yetim, yaşlı ve özürlü vatandaşlarımız Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüze başvurarak Aşevimizden faydalanabilir. Aşevimizin kapısı ihtiyacı olan vatandaşlarımıza sonuna kadar açık.” dedi.


ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA-SİNCAN


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19